fredag 20. april 2012

Arbeidsteikning

Planlegging av små og store strikkeprosjekt er vel så moro som å gjennomføra, ja, ofte gjeng det treigt på oppløpsida når prosjektet nesten er ferdig strikka, om enn arbeidsteikningane er aldri så fine.

Før påske venta me ein liten slektning, jente eller gut var ikkje kjendt, men snart ventande, det var det. Systro planla og fann fram restegarn i gode fargar, og meinte at siklesmekke, strømpar, sokker og lue fra Nøstebarnboka måtte vere heilt perfekt gåve til den nye telemarkingen. Og dei treng jo ikkje vere einsfarga!!! Trauste, gode, klåre fargar kler jo både gut og jente! Striper er eg veldig glad i, enkelt å strikke og fin effekt. Stripene skal vere strikka i glattstrikk medan bunnfargen er rillestrikk.


Ungane hadde ikkje fargestiftar i heilt riktig kulør, men strømpane skal vere grå og lilla som jentegenseren, med ein orange rest frå babyteppet som ikkje finnst lengre, og rødt og grønt frå fjerne prosjekt.

Lua er Lettstrikka babylue, strømpene er Mosters babystrømper. Alt er nesten ferdig, berre litt montering att no...Her er lua i prosess, ein nesten-godversdag på hytta, med Vetlo og Systro.

1 kommentar:

  1. Gleder meg til å se ferdig resultat, tror det blir fint :)

    SvarSlett