mandag 8. juli 2013

Myggst(r)ikk

Den Norske Turistforening freistar med mange hytter i Oslomarka, og no har me vitja ein av dei. Sykkeltur til Myrseter på Krokskogen, gamal seter, stemingsfullt med mus i mjølkebua og mygg overalt.
Ein kunne jo tenkt seg det sjølve, Myrseter + våt forsommer = mygg. Store, små, inne, ute, oppe, nede, foran, bak, rundtomkring.... Godt me hadde med både Xylocain, myggmiddel og Zyrtec tablettar!!

Men hjelpe meg, så fantastisk me har hatt det!
Strålande sol og to døgn i villmarken, med oss sjølve og syklane. Tusen takk til DNT som gjer det mogleg! Ungane går gratis når dei er medlemmer i Barnas Turlag, så det gjer jo ikkje noko om ein har ein haug..
Til og med litt feriestrikk vart det tid for, med myggstiften rett i nærleiken, og ja, faktisk er biletet ikkje arrangert!!På pinnene koser eg meg med Camomille, sjal av Helga Isager, garnet er Nøstebarn og Drops lace. Mmmm..

4 kommentarer:

 1. Så herlige sommerbilder! Nydelig farge på det strikketøyet ditt, altså :)

  SvarSlett
 2. Så lekkert ut, og deilig med sykkelferie da:))

  SvarSlett
 3. Slikt ferieliv er midt i blinken! Flott at ungene er med i Barnas turlag, og fint at dere bruker hyttene i nærmiljøet. At mor får strikke litt er jo også et pluss.

  Artig å se turbilder! Legg gjerne ut fra neste tur også!

  Fortsatt god sommer!

  Klem

  SvarSlett
 4. Herlig farge på det garnet. Og ja, myggmiddel må til når man ferierer i den norske naturen. Det har vi også fått erfare til gangs denne sommeren.

  SvarSlett