onsdag 1. oktober 2014

Varmande nyttestrikk

Mens alle strikkere med ein viss sjølvrespekt dreg til Sørlandet på inspirerande strikketreff, dreg andre til IKEA. Ikkje like inspirerande, og ikkje så mykje å blogge om, sjølv om strikkinga var med. 

Uansett, Systro nytta høvet til å flashe den nye jakka si, som slett ikkje er strikka, men som er ei kul, ny dunjakke, nett slik som alle har no om dagen. Og eg har ikkje hatt slik kul jakke, fordi dei alle er for korte i  erma! 

 

Men no er den ikkje for kort meir!! Systro fann fram tynn Alpakka frå Sandnes i egna farge, la den dobbel, strikka gode mansjetter og sydde dei på. Lunt, varmt og godt - for kva er vel verre enn ei traumatisk kort-på-erma-jakke, alle komplekser for høgda mi manifesterer seg i desse korte erma. Men no tok eg innersvingen på dei!!!


Slik er nivået på mi strikking om dagen, ikkje så mykje å reise på treff med, men bruksvennleg og duganes, det er det!!

3 kommentarer:

  1. Kunne godt ha reist på treff. Med slik strikk også :) Innovativt og kult, med gjenbruk og redesign i tidens ånd, ja? :))

    SvarSlett
  2. Absolutt dugandes! Så enkelt, og så genialt. Jeg har en jakke med slitne mansjetter som jeg ikke får brukt, men det er jo bare å strikke nye. At jeg ikke har tenkt på det før....

    SvarSlett
  3. Lurt! Da kan man jo få brukt jakka og!

    SvarSlett