lørdag 24. september 2011

bAKVENDTBURSDAG

Ikkje mykje strikking her i helga, nei!
Eldstemann, som eg lenge har kalt 11-åringen her på bloggverda mi, har endeleg runda dei 11 år. Hurra for vår vetle, stor jente!!!

Ho kom sjølve på ideen om bAKVENDTBURSDAG, og Systro bakte difor enorme mengder Pølser i Slåbrok for å metta bursdagsgjestene.


Jenta bakte Cupcakes, som er den nye dillen her me bur (på tirsdag er ho invitert i Cupcakebursdag, og ho fekk Cupcake-øyretelefoner i gave. Slå den!!)

Dei vart jo ganske fine, og ganske gode, mmmm...
Systro tok forkleet å ryggen, alle gjestane vart oppfordra til å kle seg bakvendt, og i selskapet starta me med kakene og slutta med gåveopning. Alt på hovudet, altså. veldig artig!!

Det artigaste var imidlertid at då gjestane kom, og vart ønska "Takk for i dag!", byrja dei å snakke omvendt! Dei sa at kakene var skikkeleg vonde og selskapet kjedeleg...

Bordkorta var baklengs...


..og skjorta kneppa bak.

Her er Skulegutt, klar til å hjelpa til, slipset på plass, og diverre ikkje heimestrikka vest....

3 kommentarer:

  1. Så gøy! Dette er et bursdagsselskap de kommer til å huske. Det er vel muligens noen cupcakes igjen til søndagskaffen? Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Dette var et artig innlegg. Jeg måtte fortelle om det til mann og sønn som også likte ideen, så du skal ikke se bort i fra at vi må kopiere en gang...

    Takk for godt råd angående froskedilemmaet mitt. Du har helt rett i at når man ikke har inspirasjon så...

    SvarSlett