tirsdag 20. september 2011

Grasgrøn undertrøye

Synnøve, with 100% love laga ein lekker vest til gutt som eg falt heilt for. Berre sjå her. Den har eg på pinnene nå! Etter to Mariuserme i berre grått trengde eg ein fargesterk pause. Takk for inspirasjonen!

Bleiegutten har brune auge, og difor tenkte eg at grønt var fint... Vakraste fargen av alle, tykkjer eg!


Grønt som graset i hagen, som aldri vert klippa av di det regner og regner.. Grasgrønt med innslag av haustgule blader? Her er bladene for det meste brune alt, berre regn og regn..


Garnet er uansett friskt og mjukt Alpakka frå Drops i den lokale garnbutikken. Deilig å strikke med!Ikkje heilt god farge på bilete, det grøne er enda friskare og saftigare, med det var kva me klarte på ein regnversdag..
Så får me sjå om Bleiegutt vil nytta trøya når den etterkvart vert ferdig... Han er allereie ganske bestemt på kva som er greit å ha på og ikkje, 2 1/2-åringen!

3 kommentarer:

 1. Nydelig grønnfarge! Blir spennende å se den ferdige vesten :)

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se det ferdige resultat - tror den kommer til å bli knallfin :) Det er så mye inspirasjon å hente her i bloggverdenen, så det er gøy å høre at det finnes noe inne hos meg også :)

  SvarSlett
 3. For et deilig alpakkagarn, og for en nydelig farge!
  Fuglematestasjonen jeg hadde bilde av bloggen min har jeg kjøpt hos i Gros hage link: http://www.igroshage.no/index.php?main_page=product_info&cPath=48&products_id=1553
  Der er bare så mye lekkert! Jeg er veldig fornøyd med matstasjonen, og ikke er den dyr heller. God helg!

  SvarSlett