torsdag 5. januar 2012

Godt nytt strikkeår!

No er de alle så flinke å presentere alt de har laga til jul... Eg er mektig imponert over all førjulsproduktiviteten!

Pinnene gjekk seg varme i adventstida her i heimen også, men det meste er allereie blogga, pulsvarmere og luer, overkommelege prosjekt med fire born og høge ambisjoner (som naturlegvis ikkje lot seg innfri) på jolebakst og fredeleg-harmonisk-stearinljos-kos-med-ungane-kvar-kveld..

Jola kom her til gards også, og vart aktiv, triveleg, familiær og snølaus, og med god tid og moglegheit til å ta jolebodskapen om det heilage barnet i krubba innover seg.


Eg fekk gåva eg ønskte meg:

Nøstemaskin! Som de ser av bilete freister eg multitaskingens kunst, å nøste samstundes som eg blogger... 






Knit Pro pinner kom frå Vetlesystro, så no kan eg nytte same pinner og bytte lengde på strengen, no vert det avansert her! Har jo forstått at dette er must have for ein som seriøst kaller seg strikkeblogger! I alle fall meinte Vetlesystro det!







I melsdagane mottok eg dette kjekke brevet frå fadderbarnet mitt:



Eg vart heilt rørt, eg, av det hyggelege takkebrevet!


No kjem endeleg dagens prosjekt - presentasjon: Eg kan strikke noko til meg sjølve! Eg fekk ein raud hals til jol, og dette skal verte matchande votter.

Rillestrikka votter frå Nøstebarn boka, str. dame, men med tjukkare pinner (4,5 og 6) og dobbel Ask frå Hillesvåg. Greit å strikka til seg sjølv, då kan ein jo berre prøve undervegs!


Eg ser frem til eit langt og kjekt strikkeår, og ynskjer dykk alle det same!

3 kommentarer:

  1. Et langt og kjekt strikkeår ønskes tilbake! Kjekt å få følge bloggen din videre.

    SvarSlett
  2. Riktig godt strikkeår tilbake, ja =) Flotte votts!

    SvarSlett
  3. Så mange fine gaver du har fått! Jeg har gitt bort et par rillestrikkede votter til jul, så om litt dukker de nok opp hos meg også :)

    SvarSlett